İzleyin: Halsey’den Saldırıya Uğrayan Lezbiyen Çifte Destek Mesajı

Sarkıcı ve aktivist Halsey, geçtiğimiz günlerde Londra'da saldırıya uğrayan lezbiyen çifte destek mesajı verdi. 10 Haziran'da gerçekleştirdiği Camden konserinde Halsey, "Siktir git heteroseksüel Onur!" yazan bir tişört giydi. Tişörtte aynı zamanda saldırıya uğrayan lezbiyen çiftin fotoğrafı da yer aldı. "Tişörtümdeki kadınları tanıyor musunuz? Bilmeyenler için ben söyleyeyim, Melania ve Chris. Birkaç gece önce lezbiyen oldukları için saldırıya …

Sarkıcı ve aktivist Halsey, geçtiğimiz günlerde Londra’da saldırıya uğrayan lezbiyen çifte destek mesajı verdi.

10 Haziran’da gerçekleştirdiği Camden konserinde Halsey, “Siktir git heteroseksüel Onur!” yazan bir tişört giydi. Tişörtte aynı zamanda saldırıya uğrayan lezbiyen çiftin fotoğrafı da yer aldı.

“Tişörtümdeki kadınları tanıyor musunuz? Bilmeyenler için ben söyleyeyim, Melania ve Chris. Birkaç gece önce lezbiyen oldukları için saldırıya uğradılar. Sadece lezbiyen oldukları için.”

“Acı gerçek Onur yürüyüşleri bitince, gay barlar kepenklerini kapatınca yüzümüze çarpıyor. İnsanlar yolda, sokakta, trende gökkuşağı rozetlerini, yapıştırmalarını sökmek zorunda hissediyor. Çünkü bu etkinlikler bitince, gay olmak güvende hissettirmiyor.”

https://twitter.com/iamsuckeriam/status/1138230425132982272

Halsey: “Her Allah’ın günü zaten heteroseksüel Onur gibi.”

Onur ayı ile birlikte, saçma sapan bir konsept olan ‘heteroseksüel Onur’ yine gündemde. Heteroseksüel Onur, adından da anlaşılabileceği üzere heteroseksüeller tarafından yaratılan ve LGBT Onur’una tepkisel bir duruşa sahip olan bir akım.

Halsey, bu konuya da değindi.

“İnsanlar sağda solda ‘Neden heteroseksüel Onur yok?’ diye soruyor… Cevap çok basit.”

“Çünkü heteroseksüel olduğunuz için öldürülmüyorsunuz, dövülmüyorsunuz ve korkarak yaşamak zorunda kalmıyorsunuz.”

Sanatçı konuşmasını gökkuşağı bayrağına sarınarak bu ifadelerle bitirdi:

“Böyle anlarda birbirimize destek olmamız ve birbirimiz için sağlam bir duruş göstermemiz gerekiyor.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir