Bekar Eşcinsel Erkeklerin Yılbaşında Hayatta Kalma Rehberi

Yılbaşı, bekarlar için zor bir zaman olabilir ancak olmak zorunda da değil. İşte ‘datingc’in köşe yazarı Anthony Gilét'in yılbaşı sezonunu nasıl atlatabileceğinize dair tavsiyeleri… Birinci kural: İş partisinde sevişmeyin. 12 ayda biriken tüm cinsel gerginlik, iş arkadaşlarınızla düzenlenen yılbaşı partinizde zirve noktasına gelebilir. Kimse meslektaşlarını seçemez ve burada olmamızın sebebi %30 sorumluluk, %70 bedava içki …

Yılbaşı, bekarlar için zor bir zaman olabilir ancak olmak zorunda da değil. İşte ‘datingc’in köşe yazarı Anthony Gilét’in yılbaşı sezonunu nasıl atlatabileceğinize dair tavsiyeleri…

Birinci kural: İş partisinde sevişmeyin.

12 ayda biriken tüm cinsel gerginlik, iş arkadaşlarınızla düzenlenen yılbaşı partinizde zirve noktasına gelebilir.

Kimse meslektaşlarını seçemez ve burada olmamızın sebebi %30 sorumluluk, %70 bedava içki olduğunu bilmemizdir. Ancak unutmayın, barın açık olması, bacaklarınızın da açık olması gerektiği anlamına gelmez.

İş yerinde ufak tefek de olsa flört etmek doğaldır ancak iş partisinde gidip bir arkadaşınıza açık açık yürümek, gelecekte başınıza bela açabilme potansiyeline sahiptir.

“Yılbaşı’lık bir erkek arkadaş” edinin.

Hepimiz biliriz ki köpek sahibi olmak uzun süren bir bağlılığı beraberinde gerektirir ancak yılbaşında bir şeye bağlı kalmak zorunda değilsiniz.

Tercihen bu erkek arkadaş şehir dışında yaşıyor olsun. Böylece ayarlamalarınız daha kolay olacaktır. Hafta sonu boyunca gerçek bir erkek arkadaşla yapabileceklerinizi yapabilirsiniz. Akşam yemeğine çıkabilir ve muhteşem bir otel seksi yaşayabilirsiniz. Sonra da onu evine mutlu mutlu gönderebilirsiniz.

Not: ‘Yılbaşı’ erkek arkadaşınıza duygusal anlamda bağlanmama konusunda dikkatli olun.

Daha fazla dışarı çıkın.

Üzgün ve dondurucu soğukta kış uykusuna yatmak kolaydır ancak bu mevsimi yatarak heba etmeyin. Gidip için, aile yemeklerine katılın, sosyal etkinlikleri kovalayın.

Unutmayın, her yer erkek dolu. Bu yüzden alışveriş yapar gibi yemek uygulamalarında dolaşmak yerine tanışma uygulamalarına zaman ayırın. İsterseniz ciddi bir şeyler düşünebilirsiniz ama doğru anda doğru barda bulunursanız, sevişme fırsatından da uzak durmayın.

Rahatlayın ancak kendinizi salmayın.

Yeni yıla birçok hedefle giriyor olabilirsiniz. Bunların arasında ‘kilo vermek’ gibi bir klasik vardır ki sayesinde son dakika golü misali deli gibi yer içeriz. Bu yüzden yediğinize içtiğinize biraz dikkat edin. İlkbahara yağlarınızla ve fazla kilolarınızla girmek istemezsiniz. Gidin biraz spor yapın, stres atın, rahatlayın. Ayrıca kafanızda sevişmek gibi bir plan varsa yediğinize içtiğinize yine dikkat edin. ‘Salçalama’ yapmak istemezsiniz.

Bekarlık sultanlıktır.

Sokakta öpüşen çiftler görmek size yalnız hissettirebilir ancak gördüğünüz çiftin ilişkisinin çok da uzun süremeyeceğini bilin. Bu dönemde gördüğünüz öpüşme koklaşmaların ciddiyetinin ağırlığı bir tüy kadardır. Neredeyse yoktur yani.

Tabi özel yaşantınıza burnunu sokmaya çalışan akrabalarınız, aile üyeleriniz olabilir. “Eee, manitan var mı, manitan?” diye meraklı gözlerle soru soran teyzeleri göz ardı edin.

Kendinizi ödüllendirin.

Kendinizi şımartmayı unutmayın. Paranızı tamamen kendiniz için harcamaktan çekinmeyin. Aşka fiyat biçilemeyebilir ancak yeni bir Macbook’a kesinlikle biçilebilir. Genelde bize ‘kendine nasıl davranılmasını istiyorsan başkalarına da öyle davran,’ dendiğini duyarız. O zaman başkaları size nasıl davransın istiyorsanız siz de kendinize öyle davranın.

Herkes sevildiğini ve takdir edildiğini hissetmek ister. Bu yüzden bencil olmak, özellikle de yılbaşı sezonunda, hiçbir sorun yaratmayacaktır. Mutlu Yıllar!

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir