Carol 2 Mi Geliyor?!

Blanchett ve Mara'nın set fotoğrafları 'Carol 2 mi çıkıyor?' diye düşündürttü! Cate Blanchett ve Rooney Mara, Guillermo del Toro'nun 'Nightmare Alley' setinde yeniden bir araya geldi ve kuir kadınlar bu birlikteliğin Carol filminin devamı için olmadığına inanmakta zorlanıyor. Oscar ödülü sahibi Guillermo del Toro'nun yeni filmi 'Nightmare Alley' şu anda çekiliyor. Filmde Bradley Cooper, Toni …

Blanchett ve Mara’nın set fotoğrafları ‘Carol 2 mi çıkıyor?’ diye düşündürttü!

Cate Blanchett ve Rooney Mara, Guillermo del Toro’nun ‘Nightmare Alley’ setinde yeniden bir araya geldi ve kuir kadınlar bu birlikteliğin Carol filminin devamı için olmadığına inanmakta zorlanıyor.

Oscar ödülü sahibi Guillermo del Toro’nun yeni filmi ‘Nightmare Alley’ şu anda çekiliyor. Filmde Bradley Cooper, Toni Collette, Willem Dafoe gibi ünlü isimler bulunuyor. Cate Blanchett ve Rooney Mara’nın setten gelen görüntüleri üzerine sosyal medyada kuir kadınlar, Carol 2’nin çıkacağını hayal edip heyecanlarını paylaştı.

Filmde Blanchett ve Mara, birbirine aşık olan iki kadını canlandırmıştı. Bulundukları dönemde eşcinsellik pek de hoş görülmüyordu. Böyle bir dönemde olmalarına rağmen Carol, filmin sonunda Therese ile sahip olabilecekleri bir geleceğe gönderme yapıyordu ve film biraz umutlu bir şekilde bitiyordu.

Nightmare Alley filminin setinden gelen ikilinin fotoğrafları, hayranlar arasında büyük heyecan yarattı. Birçok hayran sosyal medya üzerinden Carol 2’nin çıkmasını ne kadar istediğini söyledi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir