Amerikalı Çift, Koronavirüs Salgını Yüzünden Apartmanda Evlendi

Koronavirüs salgını yüzünden dünyadaki birçok şehir kapatıldı ve bazı yerlerde evlilik törenleri iptal edildi, fakat bazı çiftler bütün bunlara rağmen evlenmeyi göze aldı. ABD'de koronavirüs salgını nedeniyle en çok etkilenen eyaletlerden biri olan New York'ta yaşayan Mitch ve Brian, bu çiftler arasında yer aldı. Geçen yaz Provincetown ziyareti sırasında nişanlanan çift, geçtiğimiz haftaya kadar evlenmeyi …

Koronavirüs salgını yüzünden dünyadaki birçok şehir kapatıldı ve bazı yerlerde evlilik törenleri iptal edildi, fakat bazı çiftler bütün bunlara rağmen evlenmeyi göze aldı.

ABD’de koronavirüs salgını nedeniyle en çok etkilenen eyaletlerden biri olan New York’ta yaşayan Mitch ve Brian, bu çiftler arasında yer aldı.

Geçen yaz Provincetown ziyareti sırasında nişanlanan çift, geçtiğimiz haftaya kadar evlenmeyi planlamıyordu. Fakat salgının ortaya çıkması planlarında değişiklik yapmalarında etkili oldu.

Mitch,

“Stüdyo dairemiz hayallerimizdeki düğün mekanı değildi ama yanımızda bulunan herkesin desteğini almak, doğru hissettirdi. Dışarı çıkmamıza izin verildiğinde kutlama yapacağız.”

Mitch, Pink News ile röportajında kar amacı gütmeyen bir sanat ve kültür kurumunda çalıştığını söyledi. Fakat salgın yüzünden işini ve sağlık sigortasını kaybedebileceğinden korktuğunu da belirtti.

Çift, beklemek yerine evlenmenin en doğru zaman olduğuna karar verdi.

“Evlenmek için iyi bir zaman olduğunu düşündük, Brian’ın sağlık sigortasına eklenebilmek için oldu… Geçtiğimiz perşembe günü sosyal izolasyonumuzu çiğneyerek belediye binasına gittik.”

Çift, evlenme ruhsatını aldıktan sonra dairelerine geri döndü.

Dairelerinde çiftin memur arkadaşı ve iki şahidi, düğün töreni düzenledi. Yangın merdivenlerine de kutlama amacıyla, “Yeni evli: Hala karantinada.” Yazılı bir tabela astılar.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir