Yeni Tanışan Eşcinsel Çift, Karantina Günlerini Aşk Masalı Gibi Yaşıyor

Aaron Hussey ve Reed Badman, korona virüs sebebiyle birlikte karantinaya girmeden önce sadece beş kez randevuya çıktı. Üç hafta sonra ise ikili, resmi olarak bir çift oldu ve birlikte karantinada olmanın ikisinin de dikkatini dağıtmada etkili olduğunu söyledi. 34 yaşındaki Aaron ve 25 yaşındaki Reed, ilk başta birkaç ay önce Instagram’da birbirine rastladı. İkili, sohbet …

Aaron Hussey ve Reed Badman, korona virüs sebebiyle birlikte karantinaya girmeden önce sadece beş kez randevuya çıktı.

Üç hafta sonra ise ikili, resmi olarak bir çift oldu ve birlikte karantinada olmanın ikisinin de dikkatini dağıtmada etkili olduğunu söyledi.

34 yaşındaki Aaron ve 25 yaşındaki Reed, ilk başta birkaç ay önce Instagram’da birbirine rastladı. İkili, sohbet ettikçe birbirini sevdiğini fark etti. Fakat Reed Cardiff’te, Aaron ise Londra’da yaşıyordu. Bu yüzden buluşmaları kolay değildi.

Daha sonra Reed’e Londra’dan bir iş teklifi geldi. Londra’da ev kiralayıp yaşamaya başladı. Fakat bu süreç içinde Aaron’la pek görüşmediler. Yine de birbirlerinden hoşlandıklarını biliyorlardı ve işleri yavaştan almak istiyorlardı.

Aaron, “Daha sonra korona virüs olayları başladı,” dedi. Reed bir gün Aaron’ı ziyaret ederken ev arkadaşının korona virüse yakalandığını öğrendi. İkili, önlem almaya karar verdi ve Reed birkaç gününü Aaron’ın evinde geçirdi.

Aaron, “Kendini korumak ve sonucunda ne olacağını görmek için birkaç gün kaldı,” dedi.

“O süreç içerisinde şehirlerin kapatıldığını, insanların karantinaya girdiğini öğrendik ve bende kalması kulağa mantıklı geldi.”

Her ne kadar daha önce birkaç kez randevuya çıktığın biriyle eve kısılmak kötü sonuçlar doğurabilse de ikili için böyle olmadı. Çift, birlikte geçirdikleri her dakikayı severek geçirdi.

Aaron,

“Biriyle 7/24 olmak üzere eve kısıldığınızda karşınızdaki kişiyi tanıma aşamanız kesinlikle hızlanıyor,” dedi.

https://www.instagram.com/p/B-XGOORF3VX/?igshid=1eadegny5pncr

Reed,

“Daha önce birlikte yaşadığımız özel anılarımız oldu. Fakat birlikte karantinada kalmak bazı şeyleri kesinlikle hızlandırdı,” dedi.

Her ne kadar Aaron planlı yaşamaya alışkın olsa da “Küresel bir salgınla karşı karşıya kalınca her şeyi akışına bırakmanın daha iyi olacağını fark ediyorsunuz,” dedi. Reed, “Kulağa biraz değişik gelse de birbirimizi bu şekilde tanıdığımız için mutluyum. Çünkü birlikteyken bir sürü dikkat dağınıklığının üzerinden gelerek birbirimizi tanıyabilme fırsatı bulduk ve bu, akşam yemeklerinde anlatabileceğimiz harika bir hikaye haline geldi.”

https://www.instagram.com/p/B-kZdDJltuT/?igshid=11dp9uasu5zx1

Çift, karantina süreci boyunca bol zamanlarını birlikte yemek yapıp bir şeyler pişirerek doldurdu. Aaron, “Bir dil öğrenip kitap yazacaktık fakat Disney+ servise başlayınca her şey darmaduman oldu,” diye şaka yaptı. Çift, birbirinden üç hafta boyunca birçok şey öğrendiğini söyledi. “Reed’in inanılmaz derecede düşünceli, komik ve giydiği her kıyafetimde sinir bozucu şekilde aşırı iyi göründüğünü öğrendim,” dedi.

“Sabırlı olmanın çok önemli olduğunu ve Dua Lipa’nın yeni albümüyle her işin altından kalkabileceğimizi öğrendik.”

https://www.instagram.com/p/B-6oecfFooy/?igshid=8w35t8hbd7ao

Reed de Aaron için her zaman ‘herkese öncelik verdiğini’ söyledi. Reed, “Londra’ya taşındıktan sonra ve salgın nedeniyle böyle olaylar yaşadıktan sonra gerçekten nazik ve destekleyici biriyle tanışmak harika hissettirdi,” dedi.

Reed, erkek arkadaşının saçını keserek birbirlerine ne kadar güvendiklerini de gösterdi. Çiftin ilişkisi karantina sürecinde gün geçtikçe güçlendi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir