Levi’s 2020 Pride Koleksiyonuyla Bir Kez Daha LGBT Hakları Diyor

Levi's Avustralya, 'Use Your Voice' isimli kampanyasını piyasaya sürerek Pride’ı bir kez daha kutladı. Kampanya, Avustralya'daki bir grup genç LGBT'yi ve bu gençlerin seslerini kullanarak kendileri olmasını konu alıyor. Dünya çapında LGBT topluluğunun hakları için çalışmakta olan Out Right Action International ile ortaklığını devam ettiren Levi's, koleksiyondan elde ettiği net geliri LGBT topluluğuna destek için …

Levi’s Avustralya, ‘Use Your Voice’ isimli kampanyasını piyasaya sürerek Pride’ı bir kez daha kutladı.

Kampanya, Avustralya’daki bir grup genç LGBT’yi ve bu gençlerin seslerini kullanarak kendileri olmasını konu alıyor.

Dünya çapında LGBT topluluğunun hakları için çalışmakta olan Out Right Action International ile ortaklığını devam ettiren Levi’s, koleksiyondan elde ettiği net geliri LGBT topluluğuna destek için bağışlayacak.

Levi’s’ın Avustralya ve Yeni Zelanda’daki sözcüsü Trent Bos şunları söyledi:

“Levi’s, elde ettiği kardan ziyade insanlara daha çok önem verir. Markamızın kurulduğu günden beri yönetilme biçimi hep bu yolda olmuştur. Bu yılki Pride için ‘sesini kullan’ mesajını yaymak istiyoruz. Yıllar boyu sosyal eşitliğe ve adalete vermiş olduğumuz emeğin karşılığını almak istiyoruz.”

Monster Children Films’in yapımcısı Jam Hassan, kampanyada yer almaktan gurur duyduğunu söyledi ve “Kampanyanın yapım aşaması boyunca ortaya konan çabayı ve tutkuyu görmekten çok gurur duyduk. Böylesine bir işte yer almak çok özel bir deneyimdi,” dedi.

Kampanya filminin yönetmeni ise,

“Use Your Voice’u çekmek benim için çok özel bir şeydi. Kampanyada genç kuir veya cinsiyetsiz bireylere yer vererek ‘çeşitliliği’ kutlamak bir hayaldi. Filmin yapımı oldukça eğlenceli ve güzeldi,” diyerek eklemede bulundu.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir