Miss International Queen Yarışmasına Trans Kadınlar Damga Vurdu!

Pat Mazerra, Miss International Queen yarışmacılarının cesaretini topluma göstermek için yarışmada fotoğrafçılık yaptı ve deneyimlerini dile getirdi. Pat, "Medyanın transseksüel bireyleri genellikle kötü tasvir ettiğini görüyoruz. Ben bu durumun artık değişmesi ve özellikle de bu konunun içtenlikle tartışılması gerektiğine inanıyorum. Transseksüel bireylerin, onları kabul etmeyen bir dünyada kim olduklarını cesurca ifade ettiğine şahit oldum. Bu …

Pat Mazerra, Miss International Queen yarışmacılarının cesaretini topluma göstermek için yarışmada fotoğrafçılık yaptı ve deneyimlerini dile getirdi.

Pat,

“Medyanın transseksüel bireyleri genellikle kötü tasvir ettiğini görüyoruz. Ben bu durumun artık değişmesi ve özellikle de bu konunun içtenlikle tartışılması gerektiğine inanıyorum. Transseksüel bireylerin, onları kabul etmeyen bir dünyada kim olduklarını cesurca ifade ettiğine şahit oldum. Bu da bana hikayelerini daha geniş kitlelere yaymam için ilham verdi,” dedi.

Yarışmaya dair bilgiler içeren sayfada etkinliğin iki amacı şöyle belirtildi:

“Tayland’da turizm faaliyetlerini arttırmak,” ve “Kabul edici ve eşit bir toplum yaratmak.”

Her ne kadar bazıları yarışmacıları ‘demode’ görse de, yarışmada dünyanın dört bir tarafından gelen birbirinden güzel kadınlar yer aldı.

Yarışmanın ikincisi Taylandlı Kanwara Kawjin, üçüncüsü de Çinli Yaya oldu. The Miss International Queen 2020 yarışmasının kazananıysa ABD’li Jazell Barbie Royale oldu.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir