Bir Kadın, Eşcinsel Oğlunu Kovan Kocasını Boşadı!

Aramızda şanslı olanlar hayatımızda bizi olduğumuz gibi kabul eden ve destekleyen bir annenin gerçek bir LGBTİ+ dostu olduğunu bilir. Biz ve kimliğimiz hakkında daha fazla şey bilirler ve bizi ne olursa olsun desteklerler. Aynı durum eşcinsel olarak açılan bir kuirin başına geldi. Çocuk, homofobik babasına eşcinsel olarak açıldıktan sonra yardımına annesi koştu. Şu anda silinmiş …

Aramızda şanslı olanlar hayatımızda bizi olduğumuz gibi kabul eden ve destekleyen bir annenin gerçek bir LGBTİ+ dostu olduğunu bilir. Biz ve kimliğimiz hakkında daha fazla şey bilirler ve bizi ne olursa olsun desteklerler. Aynı durum eşcinsel olarak açılan bir kuirin başına geldi. Çocuk, homofobik babasına eşcinsel olarak açıldıktan sonra yardımına annesi koştu.

Şu anda silinmiş olan ContryMommaLynn isimli bir Reddit kullanıcısı, 15 yaşındaki oğlunun eşcinsel olarak açılmasını ve eşinin çocuğu evden atmasını anlattığı gönderiyle viral oldu. Oysaki evin sahibi ve faturaları ödeyen anneydi. Kadın, eşinin böyle davrandığını gördükten sonra boşanma kararı aldığını yazdı.

https://twitter.com/henrythefiend/status/1285250637593284615?s=20

Bir Twitter kullanıcısı, Lynn’in gönderisinin ekran görüntüsünü hesabında paylaştı. Lynn,

“O piç kurusuna dersini verdim ve daha oğlunu destekleyecek kadar erkek olamıyorsa gidip başkasına faturalarını ödetmesini söyledim,” yazdı. Paylaşılan ekran görüntüsü 450 bin üzerinde beğeni ve 110 bin üzerinde retweet aldı.

Lynn, hikayesini paylaşmasının ardından bazı yeni güncellemelerle yaşananları anlattı. Oğlunun sevgilisiyle tanışmak için çok heyecanlı olduğunu yazdı. Kocası, Lynn’e yalvarsa da Lynn, en iyi cevabı verdi.

Lynn,

“Kalmasına izin vermem için bebek gibi ağlamaya başladı ve ‘benim gibi bir adam bulamayacaksın,’ dedi. Ben de onu boşama amacımın bu olduğunu söyledim. Saatlerce ağladıktan sonra sonunda evden ayrıldı. Şimdiyse ben ve oğlum daha geniş yere sahibiz.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir