Shia LaBeouf’un Iceman’i Canlandıracağı Haberi Sosyal Medyada Tartışma Yarattı! İşte Bu Role “Daha” Uygun 5 Kuir Oyuncu

Geçtiğimiz günlerde Shia LaBeouf'un, Marvel'ın eşcinsel süper kahramanı Iceman'i önümüzdeki zamanlarda yeni bir filmde canlandıracağı haberleri sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Geçtiğimiz yıllarda Bobby, çizgi romanlarda eşcinsel olarak tasvir edildi ve 2017'de yayınlanan çığır açıcı bir sayıdaysa Bobby, Romeo isimli bir karakterle öpüştü. Bizler ise eşcinsel bir karakteri, film endüstrisinde bulunan kuir bir oyuncunun daha …

Geçtiğimiz günlerde Shia LaBeouf’un, Marvel’ın eşcinsel süper kahramanı Iceman’i önümüzdeki zamanlarda yeni bir filmde canlandıracağı haberleri sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Bobby, çizgi romanlarda eşcinsel olarak tasvir edildi ve 2017’de yayınlanan çığır açıcı bir sayıdaysa Bobby, Romeo isimli bir karakterle öpüştü. Bizler ise eşcinsel bir karakteri, film endüstrisinde bulunan kuir bir oyuncunun daha iyi temsil edeceğine inanıyoruz. İşte o 5 kuir oyuncu: 

Colton Haynes

Colton Haynes’in Iceman karakteri için kusursuz olduğunu düşünüyoruz. Teen Wolf’tan tanıdığımız oyuncu, daha önce yer aldığı projelerle kalbimizi çalmayı çoktan başardı. Aynı zamanda Twitter’a göre Colton, Iceman’i canlandırmayı en az bizim istediğimiz kadar istiyor. 

Justice Smith

Detective Pikacu ve The Get Down isimli projelerde yer almasıyla bilinen esprili ve yetenekli yıldız Justice Smith, 2020’nin Pride ayında kuir olarak açıldı. Kendisini Iceman rolünde görmek yıllardır çizgi romanlarda yaşayan karaktere tazelik getirebilir. 

Brandon Flynn

Genelde genç dramalarında yer almasıyla bilinen açık oyuncunun hayranları, Flynn’in Bobby Drake karakterini canlandırmasını ne kadar istediğini ve aslında role ne kadar uygun olduğunu Reddit’te dile getirdi. Oyuncuya şans verildiği takdirde nasıl bir iş çıkaracağını görmeyi çok isteriz! 

Chella Man

Trans oyuncu ve işitme engelli aktivist, DC’nin Titans serisinde Jericho isimli bir süper kahramanı canlandırdı. Bu yüzden kendisini farklı bir süper kahraman rolünde tekrar görmek, hem bizim için hem de kendisi için muhteşem bir fırsat olabilir. 

Scott Evans

Scott’un abisi Chris, Marvel’ın Captain America karakterini canlandırmasıyla zaten biliniyor. Bu yüzden ‘Almost Love’ yıldızının Iceman rolünde yer almaması için hiçbir sebep görmüyoruz.

Ayrıca Scott, Iceman’i açık kuir bir oyuncunun canlandırmasını istediğini belirttiği bir Tweet bile attı!

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir