Yılın En ‘Tuhaf’ Kuir Filmi: Kajillionaire

Evan Rachel Wood, Gina Rodriguez ve yönetmen Miranda July, kara komedinin tatlı kuir aşkı hakkında konuştu. 'Çoğu insan kajillionaire olmak istiyor. Hayal bu.' Ancak biri nasıl kajillionaire olur diyorsunuz değil mi? Dyne ailesinin durumunda, dolandırıcılıkla. Miranda July tarafından yazılan ve yönetilen, Evan Rachel Wood, Gina Rodriguez, Richard Jenkins ve Debra Winger'i ekrana taşıyan Kajillionaire, zengin …

Evan Rachel Wood, Gina Rodriguez ve yönetmen Miranda July, kara komedinin tatlı kuir aşkı hakkında konuştu.

‘Çoğu insan kajillionaire olmak istiyor. Hayal bu.’ Ancak biri nasıl kajillionaire olur diyorsunuz değil mi? Dyne ailesinin durumunda, dolandırıcılıkla.

Miranda July tarafından yazılan ve yönetilen, Evan Rachel Wood, Gina Rodriguez, Richard Jenkins ve Debra Winger’i ekrana taşıyan Kajillionaire, zengin olmaya çalışan küçük bir hikayenin garip hikayesini anlatıyor. Alın teriyle değil, planlar ve kurnazlıkla. 26 yaşındaki Old Dolio (Wood) ebeveynleriyle (Jenkins ve Winger) dolandırıcılıktan bıkmış olsa da Dyne’lar, Melanie isimli yeni bir kızla çalışmaya ve ikilinin arasında beklenmedik tatlı bir bağ oluşmaya başlayana kadar bildiği tek hayat buydu.

Evan, ‘Filmle ilgili bayıldığım noktalardan biri bu filmde bir aşk hikayesi varken filmin bir kuir aşk hikayesi olmamasıydı. Aşk sadece iki kuir kişinin başına geliveriyor. Cinsiyet ya da cinsellik hiç tartışılmadı. Ve aslında bu beyanın kendisi,’ dedi.

Ünlü oyuncu,

‘Bence kuir olmakla ilgili fikirlerin olması, tarihi ve mücadeleyi göstermek önemli. Ancak film onlar hakkında olmadan kuir karakterlerin olması da önemli ve ben buna kesinlikle bayıldım,’ diye devam etti.

Gina kendi karakteri ve Evan’ın karakteri arasındaki bağlantı hakkında şunları söyledi,

‘Bence bu, kendime beni kurtaran insan ilişkilerine sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu hatırlatmam için bir fırsattı, zira bu iki insanın bir araya gelmesi tam olarak da bu.’

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir