Bridgerton’ın İkinci Sezonunda Bizi Daha Fazla Eşcinsel Seks Sahnesi Bekliyor

Bridgerton Netflix'te ikinci sezon için yenilendi ve kuir hayranlarına şimdiden daha fazla eşcinsel seks vadediyor. Dizi, ilk sezonun Netflix'te yayınlanmasının üzerinden bir ay bile geçmeden 21 Ocak Perşembe günü ikinci sezon için yenilendi. https://youtu.be/0o8tgejnuTs Dizi, ilk sezonu 25 Aralık 2020'de Netflix'te yayınlandığında hızla popüler oldu ve dünya için bir krizden diğerine geçerken çok ihtiyaç duyulan …

Bridgerton Netflix’te ikinci sezon için yenilendi ve kuir hayranlarına şimdiden daha fazla eşcinsel seks vadediyor.

Dizi, ilk sezonun Netflix’te yayınlanmasının üzerinden bir ay bile geçmeden 21 Ocak Perşembe günü ikinci sezon için yenilendi.

Dizi, ilk sezonu 25 Aralık 2020’de Netflix’te yayınlandığında hızla popüler oldu ve dünya için bir krizden diğerine geçerken çok ihtiyaç duyulan bir kaçış sağladı.

1813’te geçen Bridgerton, Daphne Bridgerton’a (Phoebe Dynevor) ve bir koca bulma arayışına odaklanıyor. Evlilik beklentileri azalmaya başladığında, o ve Hastings Dükü Simon Bassett (René-Jean Page), diğer taliplerin ilgisini uyandırmak için sahte bir flörte başlar.

Dizi yayınlandıktan sonra, Jane Austen’den ilham alan hikayeleri için Bridgerton’a övgüde bulunarak eleştirel beğeni topladı – ancak birçok kuir izleyici, LGBTİ+ hikayelerinin eksikliğinden hayal kırıklığına uğradı.

Shonda Rhimes’ın ürettiği dizi, fragmanında bir gay seks sahnesini vurgulamasına ragmen sahnelere çok fazla yer vermediği için hızlı bir şekilde queerbaiting ile suçlandı.

İlk fragman, sevişen eşcinsel bir çifti basan bir karakteri gösterdi ve hayranların bir LGBTİ+ hikayesinin dizide belirgin bir şekilde yer alacağını düşünmelerine yol açtı.

Dizi yayınlandığında, seks sahnesinin serinin beşinci bölümünden olduğu ve sadece küçük bir karakterin yer aldığının anlaşılması üzerine hayranların sahnenin fragmanda sadece reklam için olup olmadığını sorgulamasına sebep oldu.

Bazı taraftarlar, Luke Thomas’ın canlandırdığı Benedict Bridgerton karakterinin sezonu heteroseksüel bir ilişki içinde bitirmesinden duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Birçoğu dizinin sezon boyunca karakterin cinselliği hakkında ipuçları bıraktığını düşünüyordu.

Dizinin ikinci sezonu duyurulduğunda, pek çok kuir izleyici, ilk bölümdeki gay içeriğinin eksikliğinden duydukları hayal kırıklığını Twitter’da dile getirdi ve diziyi gelecekte daha fazla LGBTİ+ hikâyesi eklemeye çağırdı.

Diğerleri hala ilk sezonu izlemeye devam ediyor ve kuir içerik eksikliğinden dolayı hayal kırıklıklarını ifade ediyorlar.

Koronavirüs salgınının üretimi bir süre engellemesi muhtemel olduğundan, hayranların Bridgerton’ın ikinci sezonunda daha fazla kuir hikayeye yer verip vermeyeceğini öğrenmeden önce muhtemelen biraz beklemesi gerekecek.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir