İzleyin: Queen’in 50. Yıl Dönümü Şerefine 50 Bölümlük Bir Dizi Yayınlanacak

Başka hiçbir şeye benzemeyen bir yıldönümü partisine hazırlanın.  İkonik rock grubu Queen, 50. yıl dönümü için en büyük kutlamayı duyurdu. Efsanevi olayı onurlandırmak için grup, YouTube kanalı üzerinden 50 bölümlük bir diziye ev sahipliği yapacak.  Dizi, grubun tarihi boyunca başarılarını ve önemli anlarını kutlayacak.  70'lerdeki ilk konser setinden pop yıldızı Adam Lambert'in yer aldığı günümüz …

Başka hiçbir şeye benzemeyen bir yıldönümü partisine hazırlanın. 

İkonik rock grubu Queen, 50. yıl dönümü için en büyük kutlamayı duyurdu.

Efsanevi olayı onurlandırmak için grup, YouTube kanalı üzerinden 50 bölümlük bir diziye ev sahipliği yapacak. 

Dizi, grubun tarihi boyunca başarılarını ve önemli anlarını kutlayacak. 

70’lerdeki ilk konser setinden pop yıldızı Adam Lambert’in yer aldığı günümüz performanslarına kadar her şeye değinilecek.

Grubun bildirisinde, “Kronolojik sırayla sunulan dizi, sizi Queen’in Londra’daki Rainbow ve Odeon’daki en eski gösterilerinden, grubun Adam Lambert ile en son rekor kıran başarılarıyla sonuçlanan bir yolculuğuna götürecek.” 

Dizide ayrıca grubun daha önce hiç görülmemiş görüntüleri ve Queen’in en ikonik parçalarının ardındaki tarih de yer alacak. 

Dizi yapımcısı ve yaratıcısı Simon Lupton şovla ilgili olarak açılış konuşmasını yaptı:

“Queen’in hikayesi diğerlerinden farklıdır ve umarım dünyanın her yerinden hayranlar Brian, Roger, John ve Freddie’nin bize verdiği birçok olağanüstü başarısını, zamansız şarkıları ve ikonik performanslarını kutlamaktan keyif alacaklar.” 

Bu, Queen ve tarihinin medyada ilk incelenişi değil. 

2018 yapımı Bohemian Rhapsody filmi, hayranlara grubun yaratılışına ve Freddie Mercury’nin yaratıcı gücüne içeriden bir bakış sağlamıştı.

Yurtiçi, yurtdışı ve dünya çapında tüm zamanların en yüksek hasılat yapan müzik biyografisi haline geldi ve gişede toplam 635 milyon dolar kazandı. 

Bu yeni dizi ile Queen’e yeniden aşık olmak için sabırsızlanıyoruz. 

Fragmanın tamamını aşağıdan izleyin.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir