İzleyin: Kaybol Romeo, Juliet Gönlünü Bir Kadına Kaptırdı!

Biseksüellik, vampirler ve bir Yunan adası: With A Kiss I Die bize bunları vaadediyor. 28 Ağustos'ta yayınlanacak filmde, hepimizin bildiği ve sevdiği Juliet, biseksüel ve kan emiyor. Shakespeare sevdalıları sindirmekte güçlük çekebilir, fakat bardağın dolu tarafına odaklanmak lazım. Romeo ve Juliet'in trajedisi bugüne kadar bir çok kez beyaz perdeye uyarlandı, fakat ilk defa bir tanesinde Verona'nın …

Biseksüellik, vampirler ve bir Yunan adası: With A Kiss I Die bize bunları vaadediyor. 28 Ağustos’ta yayınlanacak filmde, hepimizin bildiği ve sevdiği Juliet, biseksüel ve kan emiyor.

Shakespeare sevdalıları sindirmekte güçlük çekebilir, fakat bardağın dolu tarafına odaklanmak lazım. Romeo ve Juliet’in trajedisi bugüne kadar bir çok kez beyaz perdeye uyarlandı, fakat ilk defa bir tanesinde Verona’nın zehri biseksüel bir kadın. 

Başarısız bir intihar girişiminden sonra vampire dönüşen Juliet, aşka inancını kaybetmiş durumda. Ella Kweku tarafından canlandırılan karakter, hala 800 yıl önce kollarında can veren sevdiği Romeo’nun acısını yaşıyor.

Fakat sadakatin de bir son kullanım tarihi var. Juliet, Paige Emerson tarafından canlandırılan Farryn ile tanışıyor ve amansız bir aşkın içine düşüyor. Umuyoruz ki, bu sefer hikaye intihar ile bitmiyor: 

Farklı sinematografik ilhamlar ile çalışan Ronnie Khalil, aşk hikayesini bir Yunan adasında geçecek şekilde kurgulamış. Jeton hala düşmediyse söyleyelim, farklı dünyalardan iki aşık, rüya gibi bir Yunan adasında aşk yaşıyor: Twilight ve Mamma Mia!’nın eşsiz bir füzyonu.

Gelmiş geçmiş en trajik hikayelerden birinden esinlenilen With A Kiss I Die, bize farklı bir perspektif sunuyor. Romeo’ya olan aşkını unutmamasına rağmen eşcinsel bir ilişkiye de kendini kapatmayan Juliet, biseksüelliği temsil ediyor.

“Hedef aslında baş karakteri biseksüel yapmak değildi. Yüzyıllar boyu gerçek aşkı aramaya devam eden bir kadın, aşkı bir başka kadında buluyor ve buna karşı kendisini kapatmıyor.” diyor Ronnie Khalil. 

Khalil çekim sürecinin en zor kısmı olarak, hikayenin orjinalinden kopmadan cinsiyetsiz bir şekilde işleyebilmek olduğunu belirtiyor.

Shakespeare ne derdi bilemiyoruz ama biz böyle bir hikayeye varız.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir