fbpx   .  

Calvin Klein Yeni Pride Koleksiyonunu Çıkardı

Calvin Klein, her yıl olduğu gibi bu yılda Pride koleksiyonunu yayınladı.

Bu yılın renkli #ProudInMyCalvins serisinde iç giyim, mayo ve aksesuarlar yer alıyor.

 

Calvin Klein web sitesindeki bazı özel parçalar, sarı, kırmızı, yeşil, mavi ve turuncu renklerinde beş paket suspansuvar içeriyor.

Ayrıca, Calvin Klein’ın “aranan” olduğunu söylediği iki gökkuşağı çizgili tasarımda takım üçgen sutyen ve tanga takımları da sunuluyor.

Gökkuşağı tasarımında elastik bel bantlı mayolar ve külotlar, tek omuzlu bralet ve bodysuit, tişört, kolsuz bluz ve Calvin Klein Pride logolu jogger’lar gibi ürünler de yer alıyor.

Ayrıca ana Pride koleksiyonunun bir parçası olarak çok renkli mayolar, gökkuşağı süslemeli beyaz, gri veya siyah braletler, kapüşonlular, sweatshirtler, şapkalar ve çantalar gibi aksesuarlar da alabilirsiniz.

Calvin Klein kampanya için yapımcı ve DJ Honey Dijon, sanatçı Arca, Netflix dizisi Elite’ten Omar Ayuso ve şair ve model Kai-Isaiah Jamal da dahil olmak üzere LGBTİ+ yıldızlarla birlikte çalıştı.

Her biri, koleksiyondan parçaları giyerken hayatlarının önemli bir bölümünü tartıştıkları “The Moment” adlı bir videoda yer alıyor.

Honey Dijon videosunda şöyle diyor:

“Kendimi tanımlayacak dile sahip değildim. Ve o alana girdiğinizde, işte o zaman gerçekten seksi oluyorsunuz.”

Marka, 160’tan fazla ülkeden LGBTİ+ liderliğindeki kuruluşlara eşitlik mücadelesinde yardımcı olmak isteyen ILGA World’ün savunuculuğunu, iletişimini ve kapasite geliştirme çalışmalarını desteklediğini doğruladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.