fbpx   .  

İlham Veren 13 Güçlü LGBT Genci

Kahretsin, bu çocuklar çok havalı.

 Zoey Luna – @iamzoeyluna

Adsız

Raising Zoey adlı belgeselin yıldızı olan Zoey, trans bir aktivist. Aynı zamanda nasıl müthiş selfieler çekilir, çok iyi biliyor.

 

Brendan Jordan – @jordvnhaus

22

Brendan 17 yaşında akışkan cinsiyetli bir Youtuber, haber yayının arkasında Lady Gaga’nın “Applause” koreografisini yapan çocuk olarak da hatırlayabilirsiniz. Bu günlerde modellik yapıyor ve Youtube kanalı için içerik hazırlıyor.

Corey Maison – @coreymaison

4

Corey genç bir model ve aktivist, İnstagram ve Youtube kanalını “dünyayı daha iyi bir hale getirmeye çalışmak” için kullanıyor. Cinsel kimliğini 11 yaşında açıklamış ve kadın olmak için sosyal geçiş dönemine o zaman başlamış. Bu annesine de cesaret vermiş ve o da kadından erkeğe geçiş sürecine başlamış.

Carter Cheshier – @bruiseboy

5

Carter’ın hesabı, bunun gibi hayatınızı en iyi şekilde yaşamanız ve kendiniz olmanız için ilham verecek, çok havalı fotoğraflarla dolu.

James Butler – @iamjamessss

6

Bu 19 yaşındaki model ve dansçı, Youtube kanalını hayatından hikayeler paylaşmak ve pop kültürü hakkında konuşmak için kullanıyor.

Amandla Stenberg – @amandlastenberg

Adsız7

Amanda’yı, The Hunger Games’teki Rue rolüyle hatırlayabilirsiniz. O zamandan bu yana, kültürel benimseme hakkında sosyal medyada oldukça ses getirdi ve Dazed dergisi tarafından “kendi jenerasyonunun en yakıcı seslerinden biri” olarak adlandırıldı.

Georgie Stone – @georgiestone

ee

On yaşındayken Georgie, mahkeme kararıyla Avustralya’nın hormon engelleyici ilaçlar kullanılmasına izin verilen en genç kişisi oldu. Şimdi 16 yaşında, trans gençlere yönelik yasa reformu için politikacılarla görüşmeler yapıyor. Aynı zamanda Australian Story adlı televizyon programının bir bölümünde yer aldı.

Thomas Moore – @thomasistrash

tt

Thomas, genelde LGBT+ konuları hakkında konuşan trans bir YouTuber.

Bretman Rock – @bretmanrock

rr

Bretman Rock, kontürleme ve göz makyajı konusunda inanılmaz bir yeteneği olan Hawaii’li lise öğrencisi. Bir milyonun üzerinde abonesi olan bir YouTune kanalı da var, kanalında makyaj, seyahat videoları ve günlük hayatından videolar paylaşıyor.

Jazz Jennings – @jazzjennings_

ww

 

6 yaşındayken 20/20 adlı televizyon programına katıldığından beri, Jazz bir trans savunucusu ve trans olarak tanımlanan en genç insanlardan biri. Bir YouTube şovu yaptı, iki kitap yazdı ve Clean & Clear markasının yüzü oldu.

Theodore Zane – @alientheodore

aa

Theodore, Instagram ve YouTube hesaplarını kendi geçiş süreci hakkında konuşmak ve her gün karşılaştığı alengirli soruları cevaplamak için kullanan, 18 yaşındaki bir trans.

Alex Jacob – @crucifalex

222

 

Alex, Instagram ve Twitter hesaplarını trans bir genç olarak hayatının fotoğraflarını paylaşmak ve tüm dünyadaki trans çocuklar adına pozitif mesajlar yaymak için kullanıyor.

Spencer Claus – @spencerclaus

tt

Spencer, makyaj sadece kadınlar için değil, herkes içindir düşüncesiyle tutorial videoları paylaşan, çılgınca yetenekli bir makyaj sanatçısı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.