Kristen Stewart Yeni Bir Batman Filminde Joker’i Canlandırabilir Mi?

Bu yüzyılın yeniden buluşması olabilir! İnternet şu anda Kristen Stewartla çalkalanıyor. Hayranlar kendisinin yeni Batman filminde, filmin kötü karakteri olan Joker'i oynamasının ne kadar harika olacağı hakkında konuşuyor. Bunun nedeni ise yeni filmde pelerinli kahramanı oynayacak isim Stewart'ın Alacakaranlık serisinde başrolü paylaştığı Robert Pattinson'un ta kendisi olması. https://youtu.be/EiMyKvaV4uk Peki Stewart bu konu hakkında ne düşünüyor? …

Bu yüzyılın yeniden buluşması olabilir!

İnternet şu anda Kristen Stewartla çalkalanıyor. Hayranlar kendisinin yeni Batman filminde, filmin kötü karakteri olan Joker’i oynamasının ne kadar harika olacağı hakkında konuşuyor. Bunun nedeni ise yeni filmde pelerinli kahramanı oynayacak isim Stewart’ın Alacakaranlık serisinde başrolü paylaştığı Robert Pattinson’un ta kendisi olması.

Peki Stewart bu konu hakkında ne düşünüyor? Bu soru kendisine Variety Awards Circuit podcast sırasında Clayton Davis tarafından sorulduğunda Stewart: “Bu fikrin arkasındaki enerjiye bayıldım” diyerek cevap vermiş.

“Daha önce çok iyi yapılmış ve oynanmış bir karakter, belki de tekrar tekrar aynı karakteri anlatmaya gerek yok, ama fikire bayıldım” diye belirten oyuncu, ayrıca şunu ekliyor:

https://twitter.com/wickedkidss/status/1190857529225551872?s=21

“Başka bir şey düşünelim, çünkü korkunç ve ürpertici bir karakter oynama fikrine çok okeyim.”

Davis kendisine, bu cevabının kesin hayır mı olduğunu sorduğunda ise Stewart: “Tam olarak hayır diyemem ama beni çok heyecanlandıran bir rol olduğunu söyleyemem, bence yeni şeyler denemeliyiz” diye açıklıyor. Joker en çok beyaz perdeye taşınmış çizgi roman kötü adamlarından biri. Kendisini canlandıranlar arasında Mark Hamill, Jack Nicholson, Jared Leto, Heath Ledger ve Joaquin Phoenix yer alıyor.

Belki Stewart daha önce Batman dünyasından henüz ekranda görmediğimiz bir kötü karaktere kendi imzasını atabilir? Kurbanlarının suratlarını yerinden çıkararak kimliklerini çalan dehşet verici seri katil Jane Doe bunun için iyi bir aday olabilir. Ya da belki de kurbanlarını kaçırıp onlara zarar verip kendilerini köle olmaya ikna eden kurnaz profesör Pyg’i canlandırabilir. Hatta Stewart, belki, akıl kontrolünü kullanan deli şapkacı Mad Hatter’ı bile canlandırabilir. Biz kendisini bu karakterlerden birine kendi eşsiz yorumunu katarken görmeyi çok isteriz.

Şu sıralar kendisi Oscar iddiaları da getirmiş olan bir Pablo Larraín filminde, prenses Diana’yı canlandırıyor. Hikaye, efsanevi prensesin bir tatil haftasonunda hayatını ve kraliyet ailesini nasıl geride bıraktığını anlatıyor.

Ondan sonra ise başarılı oyuncu başrolü Viggo Mortensen ve Léa Seydoux ile paylaşmakta olduğu David Cronenberg bilim kurugusu, Crimes of the Future’da yer alacak. Film yakın gelecekte geçiyor ve insanlığın sentetik çevresine uyum sağlama mücadelesini aynı zamanda da transhümanizme evrimi anlatıyor.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir