İzleyin: Ünlü Eşcinsel Güreşçinin Hayatını Anlatan Filmden İlk Muhteşem Fragman

Tüm dünya Cassandro'nun adını haykıracak! Gael García Bernal'in efsanevi exótico luchador'u canlandırdığı, Roger Ross Williams'ın yakında vizyona girecek biyografik filmi Cassandro'nun ilk tam fragmanı geldi, film kuir dostu ve izlemek için sabırsızlanıyoruz! Gerçek bir hikâyeye dayanan Cassandro, El Paso'lu gay bir amatör güreşçi olan Saúl Armendáriz'in yeni menajerinin yardımıyla "Lucha Libre'nin Liberace'si" olarak bilinen Cassandro …

Tüm dünya Cassandro’nun adını haykıracak!

Gael García Bernal’in efsanevi exótico luchador’u canlandırdığı, Roger Ross Williams’ın yakında vizyona girecek biyografik filmi Cassandro’nun ilk tam fragmanı geldi, film kuir dostu ve izlemek için sabırsızlanıyoruz!

Gerçek bir hikâyeye dayanan Cassandro, El Paso’lu gay bir amatör güreşçi olan Saúl Armendáriz’in yeni menajerinin yardımıyla “Lucha Libre’nin Liberace’si” olarak bilinen Cassandro adında bir karakter yaratmasını konu alıyor.

“Bu süreçte sadece maço güreş dünyasını değil, kendi hayatını da tepetaklak eder.”

Fragman Cassandro’nun tüm ihtişamıyla ringde döndüğü ve hayranlarının onun adını haykırdığı sahnelerle başlarken, bize onun nereden geldiğini göstermek için hızla geçmişe dönüyor.

Armendáriz, antrenörü olacak Sabrina’ya “Babam beni lucha libre ile tanıştırdı,” diyor. “Beni birkaç maça götürdü.”

“Onunla artık görüşmüyor musun?” diye soruyor ve Armendáriz başını “hayır” anlamında sallıyor.

Sabrina (Roberta Colindrez), Meksika’da yıllarca rudo ya da heel güreşçi olarak çalıştıktan sonra, ona exótico olarak güreşmeyi denemesini önerir; kadın kılığına giren ve kampı güreş dünyasının alışılagelmiş maçoluğuna karşı çıkmak için kullanan bir güreşçi olarak.

Ardından, “I Will Survive” şarkısının İspanyolca versiyonu çalarken, abartılı, muhteşem, çapkın ve sevilen exótico Cassandro ile tanışıyoruz.

Fragmanda ayrıca filmde Armendáriz’in aşkı gibi görünen Bad Bunny’nin canlandırdığı karakterle ilgili pek çok sahne de yer alıyor. Başlangıçta Armendáriz’in bir luchador olduğunu öğrendiği için heyecanlı görünüyor, ancak Armendáriz daha gösterişli ve ünlü hale geldikçe ve özel hayatını saklamak zorlaştıkça, Bad Bunny’nin karakteri eskisi kadar mutlu görünmüyor.

Cassandro, Oscar ödüllü Roger Ross Williams tarafından yönetiliyor ve Ross Williams ile David Tegue’nin senaryosundan uyarlanıyor. Filmde ayrıca Perla De La Rosa, Joaquín Cosío, Raúl Castillo ve gerçek hayattaki luchador El Hijo del Santo rol alıyor.

Film 15 Eylül’de belirli sinemalarda gösterime girecek ve 22 Eylül’de tüm dünyada Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir