Hollywood Yıldızı Olmanın Zamanı Gelmedi Mi?

Dededen toruna miras bir marka Hackett. Ama yalnız İngiltere’de değil dünyanın dört yanında zirvede olmasının sebebi, sadece aile yadigarına sahip çıkan nesiller değil. Klasik çizgiye bağlılık, kişiye özel hizmetle bütünleşerek bir ölümsüzlük formülü yaratmış sanki. Açıklaması, şu an şirketin başında bulunan Jeremy Hackett’ın yaratmaya çalıştıkları erkeği tanımlayışısında gizli: “Klasik moda anlayışının içinde yarz sahibi kıyafetleri …

Dededen toruna miras bir marka Hackett. Ama yalnız İngiltere’de değil dünyanın dört yanında zirvede olmasının sebebi, sadece aile yadigarına sahip çıkan nesiller değil. Klasik çizgiye bağlılık, kişiye özel hizmetle bütünleşerek bir ölümsüzlük formülü yaratmış sanki. Açıklaması, şu an şirketin başında bulunan Jeremy Hackett’ın yaratmaya çalıştıkları erkeği tanımlayışısında gizli: “Klasik moda anlayışının içinde yarz sahibi kıyafetleri tercih eden biri.” Ona göre bu işin kuralı basit ve klasik giyinmek. Pek çok erkeğin ilham aldığı Hollywood yıldızları Cary Grant, Gregory Peck, Paul Newman gibi isimlerin kusursuz tarzı, markanın ısrarla üzerinde durduğu özel dikim servisiyle gardıroplara taşınabiliyor.

Asıl güzel haber şimdi geliyor. Artık bu özel anlayışın bir parçası olmak için kilometrelerce yol kat etmenize gerek yok. Zira İngiliz stilinin temsilcisi Sonbahar-Kış koleksiyonuyla İstanbul’da kapılarını açtı. Yeni sezonda seyahat temasına odaklanan marka, Mayfair koleksiyonuyla rafine çizgisini korumaya devam ediyor. Kapüşonlu yünlüler, çift yönlü kapitone süet ceketler ve şık trikolara koleksiyonun hit parçalarından. Klasik çantalardan diğer tamamlayıcı aksesuarlara, mataralardan, seyahat portföylerine kadar hiçbir detay atlanmamış. Sezon için yaratılan diğer iki koleksiyon Casual ve Aston Martin Racing de klasikten ödün verilmeden cesur ve modern bir çizgi yakalanabileceğini göstergesi.

Lacivert Blazer Ceket Şart

Jeremy Hackett markanın tahtını kimseye devretmemesinin sırrını şöyle açıklıyor; “Hackett’la yeni tanışanlar onu modern bile buluyor. Gardırobunu daha iyi ayakkabı, gömlek ve ceketlerle geliştirip kendini özel hissetmek isteyen erkekler için en esas aldığımız ve fark yarattığımız nokta, sunduğumuz hizmet. Çünkü çoğu erkek kalabalık bir mağazada alışveriş yapmaktan hoşlanmıyor. Daha etkili ve nitelikli bir yer arayışına giriyor. Hizmet kalitesi bu devirde az rastladığımız bir şey. Biz monogram ve özel dikim servisi sunuyoruz. Böylece bir erkeği ayakkabısından şapkasına herşeyiyle bir bütün olarak giydiriyoruz. Dünyanın her yerinden, pek çok erkeğin yolu özel dikim ceket, gömlek ve ayakkabılar için mutlaka Londra’ya düşüyor. Biz de onları birer Hollywood yıldızı yapıyoruz.” Hackett, Türkiye’de açılan mağazasıyla şu an için özel dikim servisi vermeyi düşünmese de zaman içinde bununla alakalı hedefleri olduğunu söylüyor.

Demsa grup işbirliğiyle Akasya Acıbadem AVM’de açılan mağazalarından alışveriş yapacak GayMag okurlarına Jeremy Hackett’ın bir önerisi de var: Mutlaka koyu lacivert bir blazer ceket edinmeleri. ONa göre kadınların “küçük siyah elbisesi”nin erkek modasındaki karşılığı bu kilit parça. Kendisini dinlemekte fayda var. Sizce de artık bir Hollywood yıldızı olmanın vakti gelmedi mi?

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir