İzleyin: Ünlü Drag Queen Alexis Stone, Yeni Videosunda Takipçilerini Şoka Uğrattı!

Ünlü bir makyaj sanatçısı ve bir drag queen olan Alexis Stone'un geçtiğimiz günlerdeki paylaşımı, yüzbinlerce takipçisini şoka uğrattı.  Kendisini Kim Kardashian ve Adele gibi ünlü isimlere benzeten makyajları ile ünlenen Stone, geçtiğimiz Ağustos ayında estetik ameliyat olacağını duyurmuştu.  Gerçek adı Elliot Joseph Rentz olan Stone duyurusunda aşağıdaki ifadelere yer vermişti:  "Her zaman farklı bir estetik anlayışım oldu. …

Ünlü bir makyaj sanatçısı ve bir drag queen olan Alexis Stone’un geçtiğimiz günlerdeki paylaşımı, yüzbinlerce takipçisini şoka uğrattı. 

Kendisini Kim Kardashian ve Adele gibi ünlü isimlere benzeten makyajları ile ünlenen Stone, geçtiğimiz Ağustos ayında estetik ameliyat olacağını duyurmuştu. 

Gerçek adı Elliot Joseph Rentz olan Stone duyurusunda aşağıdaki ifadelere yer vermişti: 

“Her zaman farklı bir estetik anlayışım oldu. Ortalama bir izleyicinin güzel bulmayacağı seçimler yaptığımın farkındayım.”

“Bana deli diyenler oldu, bağımlı diyenler oldu. Balon diyenler oldu. Her Allah’ın günü yüzümü mahvettiğimi söylediler.”

https://www.instagram.com/p/BqAbaGMBDkX/?utm_source=ig_embed

Stone estetik operasyon sürecini YouTube öncelikli olmak üzere tüm sosyal mecralarda paylaştı. 

Kasım ayından beri yüzünün fotoğraflarını ve sürecin detaylarını paylaşmaya devam etti. 

https://www.instagram.com/p/BpCoK22nx2e/?utm_source=ig_embed

Stone Instagram’da “Tüm desteğiniz için ve yanımda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Yıllardır kendimi bu kadar mutlu ve özgüvenli hissetmemiştim.” ifadelerini kullandı. 

Paylaşımın hemen ardından Stone’un profiline akın eden troller, ünlü ismin gönderisini negatif yorum yağmuruna tuttu. 

Fakat yeni yıl akşamından bir gün önce, Stone herkesi şoka uğratan bir dakikalık kısa bir video paylaştı.

Yüzünü “yırtarak” çıkartan Stone, ameliyatın başından beri bir eşek şakası olduğunu ve yüzünün aslında değişmediğini duyurdu. Yorumlardan bazıları ise şöyle oldu:

“Böyle bir şeyin gerçek olabileceğine inanmakta güçlük çekiyorum.”

“İşte eşek şakası diye ben buna derim.”

“Ne?”

Stone ayrıca bunu sosyal bir deney niyetiyle yaptığını ekledi. 

Aklından tam olarak neler geçtiğini asla bilemeyeceğiz fakat, Stone ve birlikte çalıştığı ödüllü özel maske yapımcısı David Marti, yüzbinlerce insanı tereyağından kıl çeker gibi şakaladı. 

Kendi ifadeleriyle Stone şakayı öylesine ciddi almış ki, üç ay boyunca evden çıkarken maskesini takmayı bir kere bile ihmal etmemiş. 

“‘Canavarlaşma’ konusundaki tepkiyi görmek istedim. Yeterince insanın bağırıyor ve korkuyor olması, birinin canavar olması için yeterli.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir