Cara Delevingne: Kadınlarla Sevişirken Daha Dominantım

Aktris ve model Cara Delevingne, RuPaul ve Michelle Visage ile yaptığı röportajda cinsel hayatı ve biseksüelliği hakkında konuştu. RuPaul'un podcast yayınına konuk olan Delevingne, orgazm ve hem erkekler hem de kadınlar ile sevgili olmak konularındaki düşüncelerini paylaştı. Delevingne, kadınlara karşı daha dominant olduğunu belirtti. "Kadınlar ve erkeklerle seks yapmak farklı. Erkeklerle sevişirken itiraf etmeliyim ki daha itaatkar ve usluyum. …

Aktris ve model Cara Delevingne, RuPaul ve Michelle Visage ile yaptığı röportajda cinsel hayatı ve biseksüelliği hakkında konuştu.

RuPaul’un podcast yayınına konuk olan Delevingne, orgazm ve hem erkekler hem de kadınlar ile sevgili olmak konularındaki düşüncelerini paylaştı.

Delevingne, kadınlara karşı daha dominant olduğunu belirtti.

“Kadınlar ve erkeklerle seks yapmak farklı. Erkeklerle sevişirken itiraf etmeliyim ki daha itaatkar ve usluyum. Fakat kadınlarla durum tam tersi.”

Pretty Little Liars’ın Ashley Benson’u ile sevgili olan Delevingne, bu günlerde dışarı çıkmaktansa seks yapmayı daha çok sevdiğini ekledi. 

“İnsan olarak, genelde sevgi vermek konusunda iyiyimdir ama almak – maalesef. Yatakta da aynı şekilde. Kolay tatmin olduğumu söyleyemeyeceğim.”

Model, çocukluğundan ve ergenliğinden de bahsetti.

”Kızkardeşlerim var ama genelde vaktimi yalnız geçiriyorum. Filmler ve kitaplar harika şeyler. Onlar sayesinde çok şey öğrendim. Disney de hayatımda önemli bir yere sahip.”

Delevingne, heteronormatif tutumdan ötürü biseksüelliğini açıklamanın zorluğundan da dem vurdu.

“Cinselliğimi bir süre kabul etmek istemedim. Disney prensesleri hep erkeklere aşık oluyor. Ben de bir erkeğe aşık değilsem, prenses olamayacağım diye düşünüyordum.”

“Disney, kuir karakterleri biraz daha ön plana çıkartarak büyük bir değişiklik yaratabilir.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir