İzleyin: Biseksüel Gençten Sevgilisine Tatlı Balo Teklifi

Bahar vakti özellikle ABD gençliği için ayrı bir önem ifade ediyor. Mezuniyet, dans, balo... Balo demişken, balo teklifleri de ayrı bir heyecan taşıyor. Birini nasıl baloya davet edersiniz? Neşe, aşk ve coşku içinde. Tabii bu anı ölümsüzleştirmek için kameralar olmazsa olmaz. Biseksüel genç Julian, sevgilisi Francisco'ya yaptığı balo davetinde her bir detaya dikkat etmiş.  Julian, teklif videosunu 1 Nisan'da …

Bahar vakti özellikle ABD gençliği için ayrı bir önem ifade ediyor. Mezuniyet, dans, balo… Balo demişken, balo teklifleri de ayrı bir heyecan taşıyor.

Birini nasıl baloya davet edersiniz? Neşe, aşk ve coşku içinde. Tabii bu anı ölümsüzleştirmek için kameralar olmazsa olmaz. Biseksüel genç Julian, sevgilisi Francisco’ya yaptığı balo davetinde her bir detaya dikkat etmiş. 

Julian, teklif videosunu 1 Nisan’da paylaştığından beri sosyal medya büyük bir mutluluk içinde.

https://twitter.com/JulianColin1/status/1112842857344352266

GSN’e röportaj veren Julian, teklifin detaylarını böyle anlatıyor.

“Çocukluğumdan beri, uçakları hep sevdim. Bol bol seyahat ederdim. Ailemle havaalanına gelip uçakları izlerdim. Mutluluğumu burada paylaşmak benim için ayrı bir anlam taşıyor.”

Julian, Francisco’nun kendisinde en sevdiği özellik olarak ‘uçak sevdası’nı bulduğunu belirtiyor. 

“Birbirimize Instagram’dan sürekli uçaklarla alakalı gönderiler atıyorduk. Benle uçak izlemeye geliyordu. Bunun çift olarak da ayrı bir anlamı vardı.”

https://twitter.com/JulianColin1/status/1112842867683323904

“Başka bir yerin romantik olmayacağını biliyordum.”

Julian teklif için kuzenlerinden yardım istediğini söylüyor.

“Posterleri hazırlamama ve teklifi yapmama yardım ettiler.”

Çift Instagram’da tanışmış!

“Tanıştıktan 2 hafta sonra ilk buluşmamızı yapmaya karar verdik. Şehir dışındaydım ve bugüne kadar hiçbir şey bu kadar heyecan verici olmamıştı.”

Julian’ın Twitter’da paylaştığı video binlerce kişi tarafından retweetlendi ve beğenildi.

“Bundan daha mutlu olamazdım. Twitter topluluğu harika! İnsanların nereden gelirlerse gelsinler farketmeden bizi kabul ediyor olmaları çok güzel bir şey. Toplumun gelişimi insanı şaşırtıyor. Böyle bir durum belki de 2000’lerde imkansızdı. LGBT topluluğuna büyük bir teşekkür borçluyuz.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir