Harry Styles ‘Belirsiz Cinsel Yönelim’i Hakkında Konuştu

Rolling Stone dergisi, Harry Styles’ın “cinsel yöneliminin belirsizliği”nin de yer aldığı, yeni albümünün neden seks ve kalp kırıklığıyla ilgili olduğu hakkında konuştuğu röportajı yayınlandı. Styles hakkında, Amerikan müzik editörü Rob Sheffield “The Eternal Sunshine of Harry Styles” makalesinde şöyle yazdı: “Harry, cinsel yönelimi hakkında belirsiz kalmayı seviyor.” “Hayatı boyunca kadınlarla çıktı ancak cinsel yönelimi açısından …

Rolling Stone dergisi, Harry Styles’ın “cinsel yöneliminin belirsizliği”nin de yer aldığı, yeni albümünün neden seks ve kalp kırıklığıyla ilgili olduğu hakkında konuştuğu röportajı yayınlandı.

Styles hakkında, Amerikan müzik editörü Rob Sheffield “The Eternal Sunshine of Harry Styles” makalesinde şöyle yazdı:

“Harry, cinsel yönelimi hakkında belirsiz kalmayı seviyor.”

“Hayatı boyunca kadınlarla çıktı ancak cinsel yönelimi açısından belirli bir kalıba sokulmayı hep reddetti. İlk solo turnesinde ‘Black Lives Matter’ bayraklarının yanı sıra sık sık gökkuşağı, biseksüel ve trans bayrakları salladı.”

Makale devamında Styles’ın bu bayrakları sallamasının nedenini ele alarak ilerliyor.

Styles, “İnsanlar ne olmak isterse istesin, hep rahat olmalarını istiyorum,” diyor.

“Belki bir konserin, gösterinin ortasında yalnız olmadığını fark ettiğin bir an olabilir. Beyaz bir erkek olabilirim ve her ne kadar onların yaşadıklarının aynısını yaşamamış olsam da konserlere gelen insanların neler yaşadığının farkındayım. Tam olarak neler hissettiklerini bilmediğim için biliyormuşum gibi davranamam. Bu yüzden ‘Nasıl hissettiğinizi anlıyorum’ demeye çalışmıyorum. Sadece bu insanların farkında olduğumun ve onları kabullendiğimi bilmelerini istiyorum.”

Stockholm’da yaptığı ilk konserlerinden birinde Styles “Siyahi, beyaz, eşcinsel, heteroseksüel veya transseksüel olabilirsiniz. Her ne olursanız olun, sizi destekliyorum ve her birinizi seviyorum.” dedi.

Bu, Harry Styles’ın Rolling Stone kapağında yer aldığı ikinci sefer.

Styles, 2019’da Eylül ayında Rolling Stone ile yaptığı röportajda neden bu tarz söylemlerde bulunmanın önemli olduğunu anlattı.

Styles, “Yatmadan önce hep yürüyüşe çıkarım. Kız arkadaşıma bunu anlattığımda bana ‘Kendini güvende hissediyor musun?’ diye sormuştu. Evet, hissediyorum ama yürüyüş yapmanın bir sıkıntı yaratmayacağını düşünsem de bazı arkadaşlarım buna pek sıcak bakmıyor. Sadece bunları yaşamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum ve olanların farkındayım.” Dedi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir