İzleyin: Sugababes Geri Döndü!

Bunu yıllardır bekliyorduk! Sugababes en son 6 yıl önce tekrar biraraya gelmiş ve muhteşem teklileri “Flatline”ı çıkarmıştı. Ancak sonunda orijinal bir isim ve yeni bir coverla tekrar geri dönüyorlar! Grup, Sweet Femal Attitude’un 2000’lerin hit şarkılarından olan teklileri Flowers için DJ Spoony ile düet yaptıkları bir cover yayınladılar. Sugababes, “The Garage Classical albümü, İngiltere müziğindeki …

Bunu yıllardır bekliyorduk!

Sugababes en son 6 yıl önce tekrar biraraya gelmiş ve muhteşem teklileri “Flatline”ı çıkarmıştı. Ancak sonunda orijinal bir isim ve yeni bir coverla tekrar geri dönüyorlar!

Grup, Sweet Femal Attitude’un 2000’lerin hit şarkılarından olan teklileri Flowers için DJ Spoony ile düet yaptıkları bir cover yayınladılar.

Sugababes, “The Garage Classical albümü, İngiltere müziğindeki önemli bir zamanın kutlaması. ‘Flowers’ zamansız bir klasik, yani aramızda muhteşem bir uyum var.” Dedi.

“2020’ye hazırlanırken biricik destekçilerimize nihayet küçük de olsa bir şey verebildiğimiz için çok mutluyuz. Umarız beğenirsiniz!”

Sugababes, beş yıl sonra ilk televizyon şovları olan The Graham Norton Show’da sahne aldı.

İzlemek isteyenleri şöyle alalım;

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir