R&B Şarkıcısı Tank: S*k Yalamak Sizi Eşcinsel Yapmaz!

Lip Service’in podcastinde yeni albümü Elevation’ı tanıtan şarkıcı, bir erkeğin önceden s*k yalamasının, o erkeğin eşcinsel olduğu anlamına gelmediğini söyledi. Tank’in bu benzeşme hakkında söyleyeceği bir takım şeyler vardı. “Şimdi adamın biri gidip s*k yalıyor ve ‘Beğenip beğenmediğimden emin değilim. Bir kez daha denemem lazım’ diyor. Sonra da ‘Biliyor musun, pek benlik bir şey değilmiş…’ …

Lip Service’in podcastinde yeni albümü Elevation’ı tanıtan şarkıcı, bir erkeğin önceden s*k yalamasının, o erkeğin eşcinsel olduğu anlamına gelmediğini söyledi.

Tank’in bu benzeşme hakkında söyleyeceği bir takım şeyler vardı.

“Şimdi adamın biri gidip s*k yalıyor ve ‘Beğenip beğenmediğimden emin değilim. Bir kez daha denemem lazım’ diyor. Sonra da ‘Biliyor musun, pek benlik bir şey değilmiş…’ diyor. Bu, o kişinin eşcinsel olduğu anlamına gelmez, daha önceden iki kere s*k yaladığı anlamına gelir. Çünkü eşcinsel olma sanatı eşcinsel olmaktır.”

Sosyal medyada yayılmaya devam eden video, Yee’nin sanatçıyla birlikte genç yaşta evliliği, seks vb. konuları konuştukları uzun bir podcastinden alındı.

Yee’nin Lip Service isimli podcasti, ünlülerle beraber cinsellik hakkında güvenli ve rahat şekilde konuşabildikleri bir ortam.

Oral seks ile ilgili konuşmalar bu podcaste yabancı gelmeyebilir, ancak Yee’nin yanında yer alan diğer yardımcı-hostların tepkilerine bakarsak, eşcinsellik konusunun podcastte pek konuşulmadığını anlamak zor değil.

Tank, LGBT haklarını destekleyen önemli isimlerden biri. Şarkıcı, 2017 yılında Washington D.C.’de “Siyahi Eşcinseller” etkinliğinde sahne aldığı için manşet olmuştu.

Bu örnekte müzisyen, heteroseksüel arkadaşlarına LGBT olmanın kapalı kapılar ardında ve karanlık sokaklarda gerçekleşen/yaşanılan şeylerden fazlası anlamına geldiğini hatırlattı. Üçüncü oral sekste artık eşcinsel olursun anlamında –ve bizim de tamamen anladığımız bir şekilde- “Üçüncüde artık olursun ya!” diyerek şaka yaptı.

Aşağıdan röportajın tamamını izleyebilirsiniz:

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir