İlk Buluşmanızın Muhteşem Geçmesi İçin Yapmanız Gereken 12 Şey

Panik olmayın. İlk buluşmalar hep heyecanlı olur. Karşınızdaki kızın üzerinde iyi bir izlenim bırakmak istiyorsunuz ancak çok gerilmek istemiyorsunuz, değil mi? Öyleyse endişelenmeyin. Size bu yazımızda vereceğimiz ipuçları işinize çok yarayacak! Araştırmanızı yapın. Attığınız mesajlarla onun hakkında birşeyler öğrenin. Böylece randevunuz boyunca konuşabileceğiniz ilginç ve devamı gelen konular ortaya çıkacaktır. 'Biraz' erken gelin. Yarım saat …

Panik olmayın.

İlk buluşmalar hep heyecanlı olur. Karşınızdaki kızın üzerinde iyi bir izlenim bırakmak istiyorsunuz ancak çok gerilmek istemiyorsunuz, değil mi? Öyleyse endişelenmeyin. Size bu yazımızda vereceğimiz ipuçları işinize çok yarayacak!

  • Araştırmanızı yapın.

Attığınız mesajlarla onun hakkında birşeyler öğrenin. Böylece randevunuz boyunca konuşabileceğiniz ilginç ve devamı gelen konular ortaya çıkacaktır.

  • ‘Biraz’ erken gelin.

Yarım saat erkenden gidip beklemek istemezsiniz. Beş, altı dakika önceden gelmek çok daha iyi olacaktır. İlk randevuya 30-40 dakika önceden gidip beklemekten daha utanç verici bir şey olamaz. Her iki taraf için de can sıkıcı bir durum olur.

  • Onunla ilgili hatırlamanızda yardımcı olacak şeyler getirin.

Bu şekilde hem onu etkileyeceksiniz hem de onu önemsediğinizi göstermiş olacaksınız.

  • Onunla ilgili sorular sorun.

Ondan etkilendiğinizi gösterin ki onu önemsediğinizi bilsin. Çok da üzerine gitmeyin, bırakın o da size sorular sorsun.

  • Kıyafetine iltifat edin.

Tabii ki de giydikleriyle güzel görünecek. Yani onun güzel göründüğünü söyleyin.

  • İltifatlarını kabul edin.

Utangaçlığa ihtiyacınız yok. Onun iltifatlarını nezaketle kabul edin. Sizin tatlı olduğunuzu düşünecektir.

  • Rahat yiyebileceğiniz şeyler söyleyin.

Eğer yemek için bir mekan seçmediyseniz yemeği güzel olan bir yer belirleyin. Pasaklı yerlerden kaçının.

  • Farklı bir şeyler deneyebilirsiniz.

Sıradan yemek ve film akşamı yapmayın. Sahile, bodrum gösterisine gidebilirsiniz ya da dondurma yiyebilirsiniz. Yaratıcılığınızdan etkilenecektir.

  • Yeni fikirlere açık olun.

Bir kulüpte dans mı etmek istiyor? Terasta yıldızları mı izlemek istiyor? Gidin. Randevularda bazen fedakar olmanız gerekebilir ancak fedakar olmanız onu size daha da bağlayacaktır.

  • Biraz da cilveli olun.

Sonuçta bu bir randevu, değil mi? Her kız farklıdır ve biraz cilveden kimse zarar görmez. Gidin ona dövmesinin harika olduğunu söyleyin. Eminiz ki öyle olacaktır.

  • Kendiniz olun.

Karşınızdaki kız sizin çoktan ilgi çekici olduğunuzu düşünüyor olabilir ve bu yüzden sizinle randevuya çıkmış olabilir. Bu yüzden pek endişelenmeyin ve kendiniz olun.

  • Derin bir nefes alın.

Çok daha iyi hissettirecektir. Karşınızdaki de biraz gergin olacaktır. Gidin biraz dinlenin, en sevdiğiniz müzikleri dinleyin, kendinizi rahat hissettirebilecek ne varsa yapın.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir