İzleyin: Diesel Pride’ı Nefis Bir Koleksiyon ve Kampanya Filmiyle Kutladı

Diesel'in 2. Pride koleksiyonu, toplumsal cinsiyetçiliği konu alan bir filmle görücüye çıktı. Diesel, yeni Pride koleksiyonuyla adından söz ettireceğe benziyor. Diesel'in Pride 2020 koleksiyonunda, 49 parça bulunuyor. Bu parçalar arasında slip boxerlar, bikiniler, tişörtler, kazaklar ve aksesuarlar yer alıyor. Göze çarpan bir diğer unsur da İtalyan markanın tasarımları 'Diesel, Sadece Cesur' sloganıyla ve Pride sembolüyle …

Diesel’in 2. Pride koleksiyonu, toplumsal cinsiyetçiliği konu alan bir filmle görücüye çıktı.

Diesel, yeni Pride koleksiyonuyla adından söz ettireceğe benziyor. Diesel’in Pride 2020 koleksiyonunda, 49 parça bulunuyor. Bu parçalar arasında slip boxerlar, bikiniler, tişörtler, kazaklar ve aksesuarlar yer alıyor.

Göze çarpan bir diğer unsur da İtalyan markanın tasarımları ‘Diesel, Sadece Cesur’ sloganıyla ve Pride sembolüyle çıkması.

Koleksiyon, ‘Francesca’ isimli bir reklam filmiyle birlikte çıktı. Konusunu toplumsal cinsiyetçilikten alan filmde Ian Isiah ve Saro gibi LGBT modeller bulunuyor. Ayrıca bazı sahneler korona virüs sebebiyle evde çekildi.

Marka, farklılıkları içinde barındırmayla ilgili hatırı sayılır bir geçmişe sahip. Diesel’in bu seneki Pride koleksiyonu vasıtasıyla Diesel ve OTB Foundation, toplumsal cinsiyetçiliği ele alan uluslararası projeleri destekleyecek.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir