Direk Dansı Dalında Dünya Şampiyonu Olan Açık Eşcinsel Ampüte Andrew Gregory: Bacağım Olmadan Da Mutluyum

Andrew Gregory aklına bir şey koyduğu zaman, kendisini hiçbir şeyin durduramayacağını söylüyor. Hatta direk dansçılığına hiçbir dans veya akrobatik geçmişi olmadan 'kazara' başlamış. Geçtiğimiz günlerde Attitude ile yaptığı bir röportajdaysa, sporla olan ilişkisinden şöyle bahsediyor,  "Direk dansı yaparken tarifi olmayan duygular hissediyorum.” https://www.instagram.com/p/CCwdM1sh3k4/?utm_source=ig_web_copy_link Gregory'nin direk dansı aşkı, kendisini oldukça ilerlere götürdü. Ekim ayında, Kanada'da Uluslararası …

Andrew Gregory aklına bir şey koyduğu zaman, kendisini hiçbir şeyin durduramayacağını söylüyor. Hatta direk dansçılığına hiçbir dans veya akrobatik geçmişi olmadan ‘kazara’ başlamış. Geçtiğimiz günlerde Attitude ile yaptığı bir röportajdaysa, sporla olan ilişkisinden şöyle bahsediyor, 

“Direk dansı yaparken tarifi olmayan duygular hissediyorum.”

https://www.instagram.com/p/CCwdM1sh3k4/?utm_source=ig_web_copy_link

Gregory’nin direk dansı aşkı, kendisini oldukça ilerlere götürdü. Ekim ayında, Kanada’da Uluslararası Direk Sporları Federasyonu’nda düzenlenen dünya şampiyonalarında altın madalya kazandı ve böylelikle altın madalya kazanan ilk eşcinsel ampüte oldu. 

Gregory, henüz 19 yaşındayken bir motosiklet kazasıyla bir bacağının alt kısmını ciddi şekilde yaraladı. 14 başarısız ameliyattan sonra bile yürüyebilmek için çeşitli ağrı kesiciler alıyordu. Gregory’nin bacağı gittikçe kötüleştiği ve acısı gün gittikçe dayanılmaz bir hal aldığı için bir karar vermesi gerekti.

https://www.instagram.com/p/By3i6l5ByRa/?utm_source=ig_web_copy_link

Gregory’nin ya yardımı olup olmayacağı belirsiz yeni ameliyatlara girmesi gerekiyordu, ya da bacağının alt kısmının kesilmesi gerekiyordu. Gregory için cevap oldukça açıktı. 

Gregory, 27 Şubat 2018 tarihinde ameliyata girdi.

“Büyük bir rahatlama hissettim. Her ne kadar vücudumdan bir parça eksiliyor olsa da o parçayı aslında kazanıyor gibiydim.”

https://www.instagram.com/p/Bz6JwqeBnCY/?igshid=1foq3j1yyuqbe

Karar, Gregory’nin kendine güvenini arttırdı. Ameliyattan önce bacağının ‘şekilsiz, yaralı ve çirkin,’ olduğunu düşündüğünü, şimdiyse daha mutlu olduğunu söyledi. 

“İnsanlar bacağıma üzgün bir şekilde bakıp soru sorduğunda onlara mutlu olduğumu söylediğimde şaşırıyorlar.” 

Gregory, bu ameliyat sayesinde direk dansçılığına başladı. “Bacağımla uyum halinde olabileceğim bir tür egzersiz arıyordum,” dedi. Çok geçmeden direk dansçılığına bağlandı.

https://www.instagram.com/p/Bxsv0g7ByWq/?igshid=5ks1ub0j0to9

Her ne kadar direk dansçıları hiç emek sarf etmeden dans ediyormuş gibi görünse de aslında direk dansı oldukça zordur. Gregory, “Vücudumda günde sayısız kabarcık oluşuyordu,” dedi. Direk dansı genelde erotik danslarla ilişkilendirilse de dünyada akrobatik sporlar açısından gelişmektedir.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir