İzleyin: Netflix’in Yeni Filmi ‘The Boys In The Band’in Duygu Yüklü İlk Fragmanı Yayınlandı

Ryan Murphy'nin yeni filmi The Boys In The Band'in ilk resmi fragmanı, geçtiğimiz günlerde yayınlandı.  Üç dakikalık fragmanda, Michael (The Big Bang Theory'den tanıdığımız Jim Parsons)'ın 1960'larda bir parti düzenlediğini, partiye ev sahipliği yaptığını ve bir grup eşcinsel arkadaşını partiye davet ettiğini görüyoruz. The Boys In The Band'in tekrar çekileceği ilk kez geçtiğimiz yıl açıklandı. …

Ryan Murphy’nin yeni filmi The Boys In The Band’in ilk resmi fragmanı, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

Üç dakikalık fragmanda, Michael (The Big Bang Theory’den tanıdığımız Jim Parsons)’ın 1960’larda bir parti düzenlediğini, partiye ev sahipliği yaptığını ve bir grup eşcinsel arkadaşını partiye davet ettiğini görüyoruz.

The Boys In The Band’in tekrar çekileceği ilk kez geçtiğimiz yıl açıklandı. Filmin oyuncu kadrosundaysa Zachary Quinto, Matt Bomer, Charlie Carver, Andrew Rannells, Tuc Watkins ve Michael Benjamin Washington olmak üzere eşcinsel oyuncular yer alıyor. 

Kuir sinemasında bir dönüm noktası olarak gösterilen film, ilk başta 1970 yılında bir tür Broadway filmine uyarlandı. Filmin tekrar çekilecek olmasıyla ve filmle ilgili paylaşılan resmi yazıdaysa şöyle yazıyor,

“The Boys in the Band, 1968’de geçiyor ve bir doğum günü partisi için buluşan bir grup arkadaşı konu alıyor. Partinin ev sahipliğini içmeyi seven bir senarist olan Michael (Jim Parsons), Harold (Zachary Quinto) için üstleniyor. Partiye katılanlar arasındaysa Donald (Matt Bomer), Michael’ın eski sevgilisi Larry (Andrew Rannels), eşinden yeni ayrılmış Bernard (Michael Benjamin Washington), kütüphaneci Emory (Robin de Jesus), asla utangaç davranmayan dekoratör (Charlie Carver) bulunuyor. Gece, içeceklerle ve kahkahalarla başlasa da Michael’ın üniversite arkadaşı Alan (Brian Hutchison) hiç beklenmedik bir anda çıkageliyor. Haliyle partideki her bireyin uzun yıllardır sakladığı sırrı, teker teker açığa çıkmakla tehdit ediliyor.” 

The Boys In The Band, 30 Eylül’de Netflix’ten izlenebilir olacak. Filmin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz:

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir