fbpx   .  

Rugrats, 30 Yıl Sonra Eşcinsel Bir Karakterle Geri Dönüyor!

Rugrats’ın yeniden çevriminin eşcinsel bir karaktere ev sahipliği yapacağı açıklandı.

Nickelodeon’da çıkış yaptıktan otuz yıl sonra, çizgi film CGI biçiminde Paramount+’a geri dönüyor.

 

Dizi, orijinal oyuncu kadrosundan Tommy (EG Daily), Chucky (Nancy Cartwright) ve Angelica (Cheryl Chase) da dahil olmak üzere sevilen karakterlerle geri dönecek. Phil ve Lil’in annesi Betty, şimdi kuir aktör Natalie Morales tarafından seslendirilecek ve resmi olarak eşcinsel olacak.

“Alfabe mafyasının bir üyesi”

AV Club’a yeni rolü hakkında yaptığı açıklamada Morales, “Orijinal şovu izleyen herkes, Betty’nin alfabe mafyasının bir üyesi olduğunu sezmiş olabilir” dedi.

Morales şöyle devam etti: “Betty, ikizleri olan ve hala arkadaşları ve toplumuyla takılmak için vakti olan, kendi işi olan bekar bir anne ve bence bu harika, çünkü hayatını bir eşcinsel olarak mutlu ve sağlıklı yaşamanın örneği olmak, bu örneklere sahip olmayan genç kuir insanlar için bir işaret.”

“Ve evet, Betty kurgusal bir çizgi film karakteri ama çizgi filmler bile çocukken benim için çok etkiliydi ve eğer Rugrats izliyor olsaydım ve Betty’nin gelişigüzel bir şekilde eski kız arkadaşı hakkında konuştuğunu görseydim, sanırım en azından bir parçam gelecekte her şeyin yoluna girebileceğini hissederdi.”

Betty daha önce Howard adında bir erkekle evliydi. Yayına göre, artık Betty’s Beans adında bir kafeye sahip olacak, bir İkizler burcu kazağı giyecek ve eski kız arkadaşları hakkında şakalar yaparak cinselliğine doğrudan atıfta bulunacak.

Morales, Girls, Dead To Me ve Parks and Recreation’daki rolleriyle tanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.