fbpx   .  

Pabllo Vittar, MTV Müzik Ödülü Kazanan İlk Drag Queen Oldu!

Her ne kadar RuPaul pop kültürünün ruhuna drag queenleri katmada etkili olsa da, bunun büyümesini ve bilinmesini sağlayan tek etken RuPaul’s Drag Race değil. Bu günlerde kendini bir yerlere getirebilmek için çabalayan drag queenler bulunuyor, ancak hiçbiri Pabllo Vittar kadar başarılı olmayı beceremedi.

Brezilyalı pop şarkıcısı, Pazar günü MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “En İyi Brezilyalı Sanatçı” kategorisinde ödül almayı başardı.

 

Instagram’da en çok takipçiye sahip drag queen olarak da bilinen Vittar, aldığı ödülü hayranlarına adadı. Shangela, Valentina, Manila Luzon, Miss Fame ve hatta Heidi Klum gibi isimlerden de tebrikler aldı.

Erkek arkadaşı gönderinin altına, “Dünyanın en gururlu erkek arkadaşı,” diye yorum yazdı.

Vittar, 2018’de aynı ödüle aday gösterilmiş olsa da, ödülü beş yıl boyunca arka arkaya kazanan sanatçı Anitta’ya kaptırmıştı.

Aynı zamanda sanatçı, kırmızı halıda Charli XCX ile yaptığı hit şarkısı “Flash Pose”u da söyleyerek ödül töreninde sahne alan ilk Brezilyalı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.