Oreo Gökkuşağı Bisküvileriyle Geri Dönüyor

Herkesin en sevdiği bisküvi Oreo, lezzetli kurabiyelerinden oluşan yeni bir Pride kutusu ve PFLAG ile ortaklıklarını duyurdu. Bu sabah Oreo, PFLAG için gökkuşağı renginde kremalı ve OREOiD etiketli (müşterilerin Oreo'larının krem ​​rengini ve kurabiye türünü seçmelerine olanak tanıyan) ünlü kurabiyelerden oluşan bir kutunun resmini "yakında..." başlığıyla tweetledi. Daha sonra LGBTİ+ bireyleri, ebeveynleri ve aileleri için …

Herkesin en sevdiği bisküvi Oreo, lezzetli kurabiyelerinden oluşan yeni bir Pride kutusu ve PFLAG ile ortaklıklarını duyurdu.

Bu sabah Oreo, PFLAG için gökkuşağı renginde kremalı ve OREOiD etiketli (müşterilerin Oreo’larının krem ​​rengini ve kurabiye türünü seçmelerine olanak tanıyan) ünlü kurabiyelerden oluşan bir kutunun resmini “yakında…” başlığıyla tweetledi. Daha sonra LGBTİ+ bireyleri, ebeveynleri ve aileleri için ABD’deki en büyük kuruluş olan PFLAG tarafından retweetlendi.

Oreo’nun web sitesine göre, yakında beş özel Pride bayrağı seçeneğiyle PFLAG kutuları için 3.000 sınırlı sayıda OREOiD verecekler.

Bisküvilerin kazananları, Oreoları için Pride Bayrağı, Trans Bayrağı, Lezbiyen Bayrağı, Panseksüel Bayrağı ve Biseksüel Bayrağı renk desenlerinden birini seçebilecekler. Şirket, bisküvileri ne zaman ve nasıl dağıtacağını henüz açıklamadı.

Bu, Oreo’nun PFLAG ile iş birliği içinde gökkuşağı kremalı kurabiyeler yaptığı ilk sefer değil. Geçen yıl LGBTİ+ Tarih ayı boyunca, Oreo sınırlı sayıda bisküvi paketi yayınladı ve onları #ProudParent kampanyalarının bir parçası olarak dağıttı.

Şirket 10.000 paket gökkuşağı Oreo üretti ve insanlar Instagram veya Twitter’da bisküvileri etiketleyerek ve “müttefikliğin onlar için ne anlama geldiğini” göstererek bir paket kazandılar.

Geçen yılki kampanya aynı zamanda genç bir kadının anne ve babasını eşiyle ilk kez tanıştırdığı Proud Parent adlı üç dakikalık bir kısa filmle birlikte gelmişti.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir